Kodus on mõnus

Kell on 17:58, olen terrassil, päike paistab, kuulan klappidest Eesti popumuusika klassikuid, joon late macchiato’t ning olen päriselt õnnelik. Kodus on mõnus!

Sellel aastal oleks aprill pidanud olema täis seiklusi nagu seda on olnud palju eelmised aprillikuud, kuid seekord läks teisiti ning täna õhtusööki tehes, mõtlen sellele, kui tore on ka lihtsalt kodus olla. Mulle tundub, et ka lapsed naudivad lihtsalt olemist. Mõned päevad tagasi avastasid nad näiteks taas oma pisikesed mudelautod ning eile, kui mina võtsin ette suurema põrandate küürimise, siis mängisid nemad mitu tundi lihtsalt autodega!

Vahva on ka see, et iga päev on aega kogu perel kõik koos vähemalt kaks korda päevas ühise laua ümber istuda ning vähemalt korra päevs käime kõik koos koeraga pikemal jalutuskäigul. Kõige toredam on aga see, et keegi ei pea kuhugile tormama! Lastel on küll aeg ajalt igav, aga siis ongi võimalus minna õue rattaga sõitma, õppida programmeerimist, mängida sulgpalli või lihtsalt teiste lastega õues midagi põnevat ette võtta.

Täna käisin jooksmas, Samuel sõitis rattaga. Käisime järve ääres kive vette loopimas- õnnestus isegi lutsu visata! Varsti on õnneks vesi piisavalt soe, et järve ujuma saaks…oi ma igatsen seda peale jooksmist meres ujumas käimist! Pean tunnistama, et see on üks asi, millest ma puudust tunnen! Küprosel sai isegi talvel meres käidud…

Aga hetkel meeldib mulle olla siin, kus ma olen, vaade lumistele tippudele, päike mõnusalt põske paitamas ja ikka kõlab klappidest Eesti popmuusika klassika ning nina püüab kinni mõnusad grillilõhnad…..

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s