Pikk tee diivanilt ukseni

Minu esimene postitus nagu paljud järgnevad, kuid kindlasti mitte kõik, on seotud jooksmisega.

On laupäev, ilm on mõnus, päike piilub pilvede vahelt ning tuult ei ole… ideaalne jooksuilm nagu jooksurahvas tavatseb öelda! Mina istun toas ja pugin pitsat! Väga maitsev! I-le täpiks tiramisu!!! Aga hing ihkab rohkemat.
Peale pooleteise tunnist võitlust iseendaga, kas minna jooksma või mitte, jõuan lõpuks otsusele! No, mida k…..t sa passid, pane jooksuriided selga ja mine õue! Nii ka teen, üle pika aja… ja taas mõistan, miks ma jooksmist armastan. Mõtted saavad klaariks ja keha kergemaks 😀. Ka kaalule on mõnusam astuda, sest hoolimata talvise hooaja ponnistustest, ei ole ma siiani teiselt korruselt alla langevat kaalu näinud 😜.

Täna otsustan joosta vaid oma mõtetega, ilma muusikata! Ei tea, kas tänu sellele või mitte, aga täna keerleb mu peas palju teemasid, millest tahaksin kirjutada…selle tulemusena vormub blogi teiselpoolpiiri… miks just selline nimi… sellest juba järgnevas postituses… mõnusat nädalavahetust 🌞🌞🌞

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s